Aanbevelingen

 

Vakmensen

"De mannen van Allround Hoveniers hebben zowel onze voor- als achtertuin aangelegd en daar zijn we nog steeds superblij mee. Het zijn vakmensen die hun werk perfect uitvoeren, tips geven, met je meedenken, hun afspraken nakomen en altijd voor je klaar staan!"

Ivo & Alexandra


Creativiteit

"Allround Hoveniers heeft bij ons een uitstekend werk afgeleverd. Creativiteit, vakmanschap en collegialiteit staan bij hen hoog in het vaandel. Het snoeien van de boom aan de straatkant getuigt van artistiek talent, rijp voor een schilderij. Na afloop van het werk ziet men in kamers en gangen geen spoor van takken en bladeren die vanaf de tuin naar buiten zijn vervoerd. Na afloop houdt men een aangename herinnering aan de tijd dat er in onze tuin door hen gewerkt is."

André van Kruijssen


Aanrader

"Wij hebben een zeer goede ervaring met Allround hoveniers. De naam zegt voldoende: ze dachten mee met onze wensen, kwamen met een goed plan en zorgden voor een erg nette uitvoering. Vragen werden meteen beantwoord en het resultaat was boven verwachting. Een gedreven team en een erg prettig contact. Kortom: een aanrader!"

13266116_740264726077261_3539114449253629887_n

Marieke Jacobs


Fijn bedrijf!

"Allround Hoveniers heeft bij ons de voortuin opnieuw ingericht en achtertuin bijgewerkt. Daar zijn planten en materialen gebruikt waar we erg tevreden over zijn. Alles is mooi in de beloofde tijd gerealiseerd. Ook kleine puntjes die we later nog vonden waren spoedig opgelost. Fijn bedrijf!"

 

20160830_110600klein

Marco van den Bremer-Hornsby


 

 

Genieten

"Wij zijn altijd blij met Allround Hoveniers en dat al voor vele jaren. We genieten ieder seizoen weer van de planten in onze balkonbakken. Voorjaar/zomer en najaar/winter altijd weer heerlijk om vanuit onze huiskamer naar buiten te kijken."

                                                             Ineke van Diemen


Compliment

"Onze geveltuin is prachtig geworden ! U en uw personeel verdienen een compliment, ook uw/hun presentatie is prettig. Ik zal u aanbevelen aan anderen."

 

 

20161014_124823

Jolien Faber


Vakkundig

"Allround Hoveniers heeft ons bij de herinrichting van onze voor en achtertuin snel, correct, vakkundig en op prijstechnisch interessante wijze geholpen. Een aanrader."

 

de-kraa-30-10-2015-003

Henk de Kraa


Professionals

"Vakkundig, snel en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dankzij de professionals van Allround Hoveniers staat onze tuin er weer mooi bij!"

20151127_152351k

Robert Bruin