Portfolio Category: Gazon

Nelly Sachslaan

In de mooie, nieuwe wijk Madepolder hebben wij het gazon en de plantenborders zo aangelegd dat, samen met de sfeer van het huis, een mooi geheel ontstond. Een tuin waar de kinderen fijn kunnen spelen en waar men heerlijk kan zitten en van de zon genieten.
Lees meer

Laan Copes van Cattenburgh

Oude gazon verwijderen. Fundering maken van Permavoid. Daar overheen Geovlies stabilisatiedoek en kunstgras Play. Randen van hardhout planken en paaltjes. Schommel plaatsen. Later is hier nog een goaltje neergezet, waarmee het (hockey)speelveldje voor de kinderen klaar was!
Lees meer

Citroenstraat

Een ruime, prettige, zonnige tuin. We zijn begonnen met de afvoer van de oude schutting. Hierna hebben we een nieuwe schutting (917x195 cm) gebouwd van tuinhout in combinatie met hardhouten palen (300cm). De prachtige bestaande roos aangebonden. Daarna de aanwezige 30/30 tegels eruit gehaald en deze doormidden gezaagd. Vervolgens hebben we muurtjes gemaakt van de…
Lees meer

Glazenmakerhof

In deze prettige tuin is gekozen voor een kunstgrasveldje, zodat de kinderen lekker kunnen ravotten. Er is, naast de bestrating en het terras om op te zitten, ook ruimte voor de beplanting. Er zijn twee plantenborders gemaakt, met heesters en vaste planten. De achterzijde van de tuin wordt afgeschermd door een haag van Liguster.
Lees meer